Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Otvoren konkurs za školu mjuzikla

Još danas, sutra i prekosutra otvoren je konkurs za učestvovanje na audiciji za Školu mjuzikla Kreativnog studija "Čarolija" iz Novog Sada, za uzrast dece od 7 do 18 godina.

Ipak se ne zna ko je oštetio spomenik

Iako je novosadska "Informatika" Gradskoj kući dostavila snimak koji prikazuje incident tokom kojeg je spomeniku Marini Olenjinoj otkinuto stopalo, u Komunalnoj policiji kaže da nikakav snimak nisu videli.

Pavličić: Romi uživaju sva prava

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić rekao je danas da diskriminatorsko ponašanje grada prema Romima predstavlja pojedinačni slučaj, da pripadnici te nacionalnosti uživaju sva prava i da će se retko ko žaliti državi da je nezadovoljan svojim statusom.

Desetogodišnjica rada Art klinike

Premijerom filma "Velika proslava: od utopije do pijace ( I nazad?)", u režiji Filipa Markovinovića, te slavljeničkim koktelom, u sredu 29. februara, obeležiće se godišnjica rada Art klinike, u prostorijama Art klinike u Grčkoškolskoj ulici.

Skinuli zastavu, održali govor, vratili zastavu

Na novosadskoj Osnovnoj školi "Branko Radičević" danas je na kratko skinuta zastava Vojvodine, a potom ponovo postavljena kako bi se obeležilo osam godine od usvajanja odluke Skupštine Vojvodine o zastavi Pokrajine.

Spremite se za gužve pred šalterima

Šalter sale, Matičarsko zdanje i mesne kancelarije, kao i zaposleni u gradskim upravama, inspekcijama, službama i posebnim organizacijama, neće raditi danas i narednih deset dana u vremenu od 10 do 12 sati.